Баскетболистите на Левски очаквано нямаха никакви проблеми с тима на Сливен при подновяването на мъжкия ни шампионат и победиха със 105:90 точки в зала „Христо Ботев”.

След двубоя наставникът Тити Папазов коментира, че яснота около финансовите проблеми на „сините” ще има до 25-ти януари, когато отваря и трансферният прозорец в родното първенство.

„Убеден съм, че отбор на Левски ще има, даже може да е по-силен. Отборът ще е една идея по-силен или две идеи по-слаб. Ние коментираме темата, но няма хора, които да мрънкат. Момчетата вярват много на спонсора. На 25-ти мога да говоря на тази тема. В цял свят има проблеми. Играчите вярват на собственика, който за 4 години не ги е излъгал един лев”, заяви Тити и добави:

„Утре тренираме два пъти и затова така подходихме. Аз за разлика от някои други колеги, като дойде отбора на Сливен, не искам един отбор, в който се вижда, че се работи, но е с по-малък потенциал, да ги убиваш. Малките имат турнир от понеделник и беше хубаво да поиграят, а Златин беше болен и затова го оставих. Другите видяхте, че на полувреме ги освободих, за да не стане някоя беля. Другата седмица играем с ЛукОйл и подготовката ни е насочена за този мач.”

Спонсорът на БК Левски Данаил Петров изгледа мача от трибуните в зала „Христо Ботев” и сподели, че има договорка с играчите, която смята да изпълни.