„В четвъртата част показахме поне някакъв характер, иначе трябва да поздравим отбора на ЛукОйл. Съперникът бе по-добър в този мач и заслужено спечели”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след поражението на „сините” на старта на финалния плейоф в родното първенство.

„Много дойдоха в повече точките на Стефанович. Имаха и по-добър шанс. Имаше микроситуации, в които можехме да се закачим, но отборът, който повече заслужаваше, днес спечели. Не може да се допуска такъв срив. Играхме слабо във втората част, а Уили Дийн беше в своя най-добър блясък. Без принос от българските играчи, няма да стане. Не се отказваме, ще се борим, знаехме, че ще е трудно”, каза още Тити Папазов и добави:

„Може би имаше малко повече стрес, но факт е, че когато сме играли добре Торо, Златин Георгиев, Асен Великов са имали принос. Няма да е лесно. Да се надяваме, че с повече битка ще компенсираме. Техническото нарушение дойде в много кризисен момент. От никаква ситуация вкараха пет точки. Аз лично говорих с Механджев. Чековски не го е обидил. Реагирал е на една ситуация, която иска фаул, Славко Стефанович го дърпа. Но факт е, че ЛукОйл бе по-добрият отбор. Трябва да има повече битка. Има и такива моменти. На всички им се иска нещо различно да се случи в баскетбола, но виждате, че ЛукОйл реагираха като ужилени, върнаха си най-скъпите играчи на полусено и също отстояват това, което имат.”