Старши треньоръ на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов поздрави своите момчетата за извоюваната Суперкупа на България. Тимът от столицата се наложи със 102:80 над Рилски спортист и стартира сезона с трофей, а Папазов отчете, че въпреки добрата игра, неговите момчета още са далеч от пълния си потенциал.

"Искам първо да започна с благодарност към феновете, които днес бяха раздвоени заради футболната контрола на Левски", заяви наставникът след триумфа.

"Безспорно играем много леко в нападение, което се дължи най-вече на селекцията и на класата на играчите, които привлякохме. Когато обърнем внимание и на играта в защита, се видя, че всичко, което направихме през второто полувреме, като корекции, излезе. Трябва да отбележим, че и двата отбора не сме се готвили специално за този мач, тъй като сме в началото на подготовките си. Смятам, че днес беше повече въпрос на характер и воля. Това не е истинския облик на нашия отбор, защото той се вижда след много работа и едва в края на подготовката, особено в защита. Доволен съм от играчите, защото всеки даде всичко от себе си в този мач."

"Не сме пълен състав. В понеделник към нас ще се присъедини Ръсел Робинсън и умуваме за селекцията", добави Папазов.