Звездата на Левски Аарън Харпър в крайна сметка ще пътува до Варна за Мача на звездите. Топреализаторът на „сините” цяла седмица лекуваше вирусно заболяване, като дори пропусна гостуването на Рилски спортист в Балканската лига в четвъртък. „Днес се почувства по-добре, прецени че може да играе малко, и утре ще бъде на линия за Мача на звездите,” заяви старши треньорът на Левски Константин Папазов.

Харпър игра в днешния мач за първенство отново срещу Рилецо, и бе част от обрата, който „сините” сътвориха през второто полувреме. Макар че записа едва 12 минути, Аарън се включи добре и помогна много на съотборниците си.

„Не знам колко ще играе в Мача на звездите, но важното е, че ще си изпълним ангажимента и всички ще сме там,” категоричен бе Папазов.

Тити определи успеха над Рилски спортист днес като много важен от психологическа гледна точка, за да си повярват момчетата му, че могат да наваксат изоставането от 14 точки, което имат от първия четвъртфинал в Балканската лига. „Наистина е трудно да се играе срещу отбора, воден от Аце Тодоров, защото той винаги измисля нещо ново, и ме кара и аз да мисля нови неща,” сподели Папазов за тактиката на своя добър приятел.

„Ако може, ще питаме главния мениджър на Балканската лига Шай Щрикс дали може да вземем част от тази разлика, и да я пренесем за реванша, дори да са само пет точки, пак ще е добре,” пошегува се наставникът на Левски.

„От двата мача, които играхме с Рилски тази седмица, те спечелиха по-важния,” призна Папазов.