Наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов похвали завърналия се в отбора американец Маркъс Хол. Той коментира и формата на новото попълнение Роналд Слей, както и тази на основния реализатор от миналия сезон Арън Харпър.

„Маркъс Хол категорично е израснал страхотно. Израснал е в играта си като единица. Имаше страхотни препоръки от бившия му треньор. Изключително профилиран като гард и със страхотно развитие на играта в защита”, заяви Тити.

За Роналд Слей, Папазов коментира: „Новият американец е много добро наше попълнения. Една от лошите страни, но тя е поправима е неговото физическо състояние. Доста грамотен и обучен, идва от силно първенство. Добро решение е.”

„Мениджърският екип и състезателите трябва да бъдат коректни. Те имат различни виждания за играта. Получават се разминавания. Клубовете, които разумно харчат парите си, се стараят от всеки играч да намалят. Това е нормално. В Левски категорично парите се харчат разумно. В женския отбор реализация пари спрямо резултат е в пъти повече от останалите клубове. Ако играч, който ми е на сърцето реално сега е Харпър и не го крия. Имахме тежки проблеми за 5 хиляди долара и накрая пак стана моето. В Левски аз определям заплатите и за мъже, и за жени, и те са без коментар. По един път се предлага”, сподели още наставникът на „сините”, а по повод представянето до момента на Арън Харпър каза:

„Харпър на полувремето на контролата с Рилски спортист разбра, че като е минус 12 и той да е на пейката… Това не му се е случвало. Тежко му се отразиха тези дни, в който започна подготовка и се върна до Щатите. Сам пожела за започне подготовка от първи до 15-ти да бъде в България. Харпър по-слаб не може да стане. Може би в някаква степен тези лидерски функции, които имаше, ще бъдат малко поотнети. Нито минутите да повече, нито топките са две.”