След победата на неговия тим с 85:62 над отбора на Берое, старши треньорът на Левски Константин Папазов сподели впечатленията си от двубоя. Ето какво заяви наставникът на "сините" след края на срещата:

„Факт е, че очакванията бяха за по-оспорван двубой. Това, което трябва да се признае и очевидно е повлияло, е липсата на десети човек в тренировъчния процес на Берое. Любо Минчев е много добър треньор, който за да може да си свърши работата трябва да има основните неща – играчи, които да тренират."

"Безспорно дължината на нашата пейка, както и сериозната ни концентрация за този двубой, оказа влияние. Подходихме много отговорно, защото отборът на Берое безспорно играе силно, играе добре."

"Ние бяхме доста жегнати от пораженията, които натрупахме. За първи път бяхме и в пълен състав. Смятам, че в един момент опитът и самочувствието, които натрупахме в Адриатическата лига независимо от загубите, които записахме, ни помогна."

"В един кратък период, който бе много важен, успяхме да се справим, докато съперникът прегоря. Смятам, че днес спечелихме заслужено и категорично. Може би разликата стана нереално голяма, вследствие на няколко детински грешки от страна на съперника. Но може би при тях на базата на това, че всички са очаквали да се получи много оспорван мач, в един момент тази разлика дойде шокираща и вероятно ги стресна."

„Отборът на Берое има много по-голям потенциал и това ще си проличи. Казвам го откровено не съм се страхувал, но имах притеснения за днешния мач. Заради играча на позиция Диуейн Джаксън, както и Венци Петков, който беше преди нас изпитвах напрежение преди този двубой."

"Може би ключовият момент бе, когато Берое започна много силно второто полувреме и направи серия от 6:0, събуди се и залата, разликата стана само 6 точки. Тогава ние отговорихме със серия от 7:0 и това според мен ни даде повече самочувствие и увереност, докато тях може би ги прекърши", сподели Папазов.