Тити Папазов и Любо Ганев бяха сред известните личности, които присъстваха на конкурса „Miss Perfect Model“ - организиран от Winners Models Bulgaria.

Единайсетте модела показаха перфектни мерки и впечатлиха журито. Победителка стана 19 годишната Ралица Георгиева. На второ и трето място се наредиха съответно Тони Манева и Надя Мездралийска. Събитието, което се проведе в столичния клуб Мега денс център на 13 срещу 14 септември, се състоя в четири тура.

Претендентките за титлата дефилираха с официални рокли на дизайнерката Зорница Владимирова, с бански костюми, в спортно елегантни дрехи от Koketna.bg и бельо съчетано с кожени облекла от „G & V Class”. Прическите и гримът бяха дело на студио за красота „Порто релакс”.

Сред ВИП гостите в журито се отличиха баскетболният специалист Тити Папазов, най-високият мъж за вечерта Любо Ганев и бившият футболист Славчо Тошев.

Тити Папазов връчи короната за първото място. По всичко обаче личеше, че негови фаворитки са Тони Манева и Мила Борисова.

Тити Папазов връчи короната на Miss Perfect Model

Победителките си тръгнаха с награди от фирма за уеб дизайн www-you.com - изработка на уеб сайт, бутик за цветя и подаръци „Оливас”, ваучер за пазаруване от сайта koketna.bg, ваучер за процедури от салон „Angelface”, уикенд в СПА хотел „Двореца” – Велинград, процедури от „Хил клиник” за поддържане и стягане на тялото, ваучери от лазерно-дентален център „Артес” с представител д-р Семковска, от многопрофилна болница „Доверие” за дерматологични процедури и от фитнеси „World Class”.