След като поднови договора си с Левски Лукойл, Тити Папазов сподели, че е нямало причина да не остане начело на "сините".

"Принципно имахме договорка още зимата, когато Лукойл стана спонсор на Левски. С оглед на резултатите нямаше причина да има промяна", заяви Папазов пред "Спортно шоу Гонг" по Дарик радио.

"Александър Тодоров получи предложение от Румъния и най-нормално, коментирахме ситуация, бе коректно да се съглася с неговото решение. Той дойде на по-късен етап, ще продължа с тези, с които започнахме този проект."

"Безспорно, ние не сме спрели да работим по селекцията. Сега ни интересува да привлечем втори център, и играчи на позиция 1, 2 и 3. Работим по селекцията, дано до 5 август сме готови, защото на 15 август започваме подготовка и ще е хубаво да сме в пълен състав, до 10 август най-късно."

"Според мен няма да е достатъчно времето за подготовка, но ще се постараем максимално добре. Играчите са професионалисти и ще дойдат в добро състояние, за да не губим много време."

Относно съперника в Шампионска лига Шяулай, Папазов коментира: "Те са привлекли само двама до момента, запознати сме, ще получи повече информация като започнат контролите. Миналата година пак отбор от тази страна бе препъни камъка, много тежък жребий, но това е."