Много недоволен от играта на своя тим бе наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов след победата на „сините” над ЦСКА във вечното дерби тази вечер.

Двубоят ще се запомни и със слабата организация на домакините от ЦСКА. Оказа се, че освен част от запалянковците на „червените” в зала „Христо Ботев” по нареждане на президента на клуба Стерянопулос не са допуснати и момчетата от кадетския тим на Левски.

„Беше грозна картина. Не съм доволен. Като играеш слабо, трябва да тренираш повече, за да се развиваш. За това утре ще тренираме два пъти и в сряда два пъти, а във вторник може, ако преценя, че се справят добре да тренираме само веднъж и да ги наградя да гледат ЛукОйл Академик – Уникс Казан. Късмет е, че хората са гледали два футболни мача и може да им е омръзнало и да не са гледали този ужас. Това се дължи на лошо отношение и подценяване на съперника. Българинът е научен или да го глобяваш или да го скъсваш от тренировки. Средно положение няма. ЦСКА игра с по-голямо настроение от нас, а това е забранено. Те могат да ни се противопоставят само с желание. Имат един играч, който е сред най-добрите в първенството – Шакота, ама момчето е контузено и игра на куц крак. Нашите играчи не показаха това, което трябва”, каза Папазов.

Младият треньор на ЦСКА Ивайло Желев обясни загубата на своите със слаба защита.

„Трябваше да сме по-агресивни в защита. Цели не са ни поставяни, но не е тайна, че тренираме в по-малък състав и това си проличава на мачовете. Аз съм спокоен за себе си”, коментира Желев.