„Най-трудните битки и най-тежките изпитания за нас тепърва предстоят. Всички знаем колко високи са целите и колко голяма е отговорността пред нас”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов след победата над Ямбол със 100:70 точки в мач от Националната лига.

„Адмирации за борбата и за характера, с които Ямбол винаги играе и винаги трябва да служи за пример на останалите. Хубавото е, че в този отбор волята и жаждата за изява, играта с чест и с достойнство никога не се променят, независимо от обстоятелствата. Ние нямаме време за губене, дори по празниците мислите ни ще бъдат насочени към това, което стои пред нас. Целим се в Балканската лига, а голямата ни цел и задача, разбира се, е титлата”, каза още Тити Папазов.

Иван Чолаков

източник: LAP.bg

„Няма смисъл да коментирам качеството на играчите, с които разполага Левски Лукойл, нито има смисъл да говорим за разликата в класите. За мен единственото позитивно нещо за нашия отбор в този мач е, че дадох възможност на младите ни момчета да поиграят повече. Много съм доволен от тях. Допълнителен проблем бе отсъствието на капитана ни Станислав Говедаров. Контузен е, има разкъсана капсула на ръката и най-нормалното нещо е да му дам почивка и да е на линия за важните за нас мачове”, пък коментира старши треньорът на баскетболния Ямбол Иван Чолаков.