Старши треньорът на Левски Константин Папазов бе ядосан след първия мач от серията за третото място в Националната баскетбола лига срещу Рилски спортист. „Сините” победиха, но Тити не бе доволен от дисквалификацията, които реферите отсъдиха срещу Бойко Младенов. Съдийската тройка изгони центъра, след като Травис Питърсън от Рилецо се хвърли на земята при едно съприкосновение между двамата. „Аз съм убеден, че съдиите нямаха умисъл, това е невиждана симулация, той се хвърли сам,” заяви категорично Папазов.

„Обезкървени, съсипани, с една мечта, която сме пропуснали да реализираме,” сподели наставникът за липсата на настроение у момчетата си. „Естествено, нямаше да бъде лесно, но аз цяла година го помпам този отбор, че Лукойл може да се победи. Но след като загубихме по този начин полуфинала, нормално е да сме съсипани.”

„Играем без един от основните си играчи, той ако не е контузен, ние ще бием Варна,” заяви Тити за отсъстващия капитан Стефан Георгиев. Торо е с разтежение в адуктора и няма да играе в серията за третото място. В негово отсъствие Папазов похвали всички останали, като отбеляза, че те са играли с голямо желание.

На въпрос дали третото място ще е поне малко успокоение, Тити Папазов завърши:„При всички случаи, но цяла година този отбор живее за финал, с мисълта да спечели този финал. Какво да ви кажа, иска ми се да почва друго първенство.”