Най-колоритният български треньор по баскетбол Константин Папазов ще е гост в „Пред банята” тази вечер. В ефира на TV7 наставникът на Левски ще даде обширно интервю, в което ще разкрие подробности от кухнята на отбора, амбициите за шампионската титла и какво се случва в националния тим на страната.

В рубриката „Дартс” водещият Борис Касабов ще разпита любимеца на синята публика за това защо една от каузите му е да спаси баскетболния ЦСКА, още ли хаби нерви на футболни мачове, какво е мнението му за сегашното състояние на „А” група и още много интересни за феновете въпроси.

„Пред банята” ще направи подробен разбор на подготовката на родните тимове. Ще бъдат анализирани селекциите и последните резултати, както и първите срещи от предстоящото подновяване на надпреварата в „А” група.

Сред темите в предаването ще са неспиращите проблеми в и около ЦСКА. „Пред банята” ще търси отговор на изявлението от собственика на клуба Димитър Борисов, който заяви, че е готов да продаде клуба за 2 млн. лева, като офертата важи до края на деня.

Спортното шоу ще постави акцент върху предстоящите срещи от Шампионската лига и ще разгледа най-интересните срещи от първенствата на Европа.

В предаването ще бъдат застъпени най-дискутираните спорни положения, за които зрителите ще чуят експертното мнение на рефера Антон Генов.

„Пред банята” ще отдели още повече време на мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването.

Екипът на предаването и тази седмица ще се допита до зрителите си за избора на футболист на седмицата

Тези и други теми в двучасовото издание на „Пред банята” тази вечер от 20:00 часа, само по TV7.