„Доволен съм и независимо от отделни слаби моменти, имаше много добри изяви от наша страна. Беше ясно, че не може да победим с по-добър процент успеваемост от тройката, но пак стреляхме добре във важните моменти”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след втория успех на тима му над Балкан в полуфиналната серия между двата тима.

„Балкан има много корав състава и се радвам, че преодоляхме първия моментен срив. Убеден съм, че Балкан ще търси всичко в Ботевград. Ще се борим да спечелим още в първия мач в събота. Трябва да сме концентрирани максимално. Надявам се, че като тим с по-голям потенциал, можем да спечелим. Стартовата петица на Балкан беше изненада, да. Не мога да не отлича Райков, който заслужава адмирации. Тимът от Ботевград има непреклонен дух и го показа и днес”, коментира още Папазов.

„Ще направим всичко възможно да вземем поне една победа срещу Левски. На моменти играем добре в защита, а на моменти – не и те веднага правят разлика. Харпър и Коул са много добри баскетболисти, които имат уникална стрелба и играят с лекота. Трябваше да дам шанс и на по-младите, които горят от желание”, пък каза наставникът на Балкан Петър Клечков, който вече мисли за третата среща в събота в Ботевград.