Старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов заяви след разгрома над Спартак Плевен тази вечер, че не се главозамайва от успеха, защото това не е реалната разлика между двата състава.

„Отборът на Плевен, като изключим днешното гостуване, по нищо не отстъпва на тима на Левски. Продължавам да твърдя, че между Левски, Варна, Плевен и Самоков разликата е само в моментната мотивация и в спортния шанс за определения ден. Днес ние започнахме мача с изключителна успеваемост, а те бяха на другия полюс. И двата отбора трябва бързо да забравим този мач, защото победата е много добра за нас, но тя е нереална и по никакъв начин не ме прави много щастлив, че сме били Плевен с такава разлика, защото това не е обективно. Ние ще играем във всичките си мачове до края на сезона за победа. Няма да си избираме съперници. Представянето ни в следващите три мача е важно от гледна точка на самочувствието. Не се главозамайвам от днешния успех”, коментира Папазов, а колегата му Дарин Великов каза кратко:

„Жалко, че не можа да се получи дерби. Нямахме идея в нападение. Едва ли в момента някой може да даде обяснение за слабото ни представяне днес.”