„Надявам се да се получи същото зрелище, въпреки че мачът няма такъв голям залог. Няма да има такова напрежение, защото чисто теоретично само има вариант, при който ние може да задминем Лукойл Академик”, коментира старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов преди повторението на финала за Купата на България утре в зала „Универсиада”. Двубоят от редовния сезон на Националната баскетболна лига е от 17.30 часа.

„Смятам, че Лукойл ще е много мотивиран и пределно мобилизиран, заради финала за Купата. Аз искам ние да играем добре и да защитим успехите си до тук, както и да докажем, че също имаме потенциал. Когато играем с тях, винаги трябва са сме близо да нашите 100%, за да имаме възможност да ги победим. Мортън ще тренира днес за първи път, още нямаме яснота”, заяви още Тити, който сподели, че се надява тимът му да получи по-голяма подкрепа от феновете след спечелването на Купата на страната.

„Единственото, което ме притеснява е малко ранният час, но се надявам след успеха за Купата да има по-голям интерес и феновете да дойдат и да ни подкрепят”, каза наставникът на „сините” Константин Папазов.