„Трябва да признаем, че днес имаше един борещ се отбор и невероятна атмосфера. Абстрахирам се от плакатите и от това, че искат да ме чукат. Доста съм известен и съм най-добрият в българския баскетбол. Безкрайни благодарности на моя отбор, на моя екип и в частност на Тони Дечев. Имам изключително доверие в този човек и е въпрос на време да покаже, че ще бъде най-добрият български специалист”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след класирането на „сините” на финал в първенството.

„В живота и в спорта човек трябва да има феърплей отношение. За мач номер 3 при перфектна комуникация с фенклуба на Балкан ние им предложихме 250 билета за 900 лева сумарно. На другия ден оповестихме, че в голямата еуфория около юбилея на Левски ще пуснем билетите на баскетболния мач”, каза още Тити след третия успех над Балкан в полуфиналната серия.

„Да, Балкан беше много близо до финала, но ние се класирахме. Оказа се вчера, че Управителният съвет на Балкан реши фундаментално да направят цените по 100 лева. Те дадоха на своите фенове безплатен вход и може би суха храна на излизане. Имахме договорени 30 билета. Футболистите на Левски пожелаха да дойдат. Видяхте през първото полувреме 17 точки на Уилкинсън. В този свят има една дума „морал”. За Уилкинсън ще разберем утре какво е положението”, заяви още Тити Папазов.