Тийнейджърите отново се събират на традиционния стрийтбаскет турнир у нас. Емоциите са гарантирани, а най-добрите ще спорят за голямата награда на 13-ти май в София, когато са финалите на Националния шампионат.

Преди това стрийтбол битката стартира първо в Пловдив на 28-ми април, мястото - Гребния канал. След това на 29-ти шоуто е във Варна пред Амфитеатъра, под Пантеона в Морската градина. Русенци също вече тренират здраво за 4-ти май - местните стрийбол ентусиасти ще премерят сили там пред Съдебната палата. За шоуто в Шумен вече се готви и гонг новинарят Иво Райчев - на 5-ти май той ще агитира участниците с микрофон в ръка пред сградата на Общината. Регионалният турнир в София е на 12-ти май на ул.Гурко, между Спортната палата и Националния стадион Васил Левски.

Организаторът на поредния национален стрийтбол шампионат Анатоли Илиев обеща съвсем официално пред Гонг, че за тази година са предвидени супер награди, а секссимволът от близкото минало в родния баскет Роберт Гергов ще следи изкъсо за феърплея.