Новият американец на баскетболния Левски Маркъс Хол направи страхотен мач за „сините” в първата контрола за сезона. Левски и Рилски спортист завършиха наравно 102:102 след 40 минути игра, а после двата тима изиграха още 10 минути, в който на терена бяха само младите. Гардът Хол вкара 36 от тези 102 точки и се представи изключително добре в нападение. Двубоят бе и неофициален повторен дебют на Тити Папазов на треньорския пост в Левски.

„Чувствах се нормално, нищо по-различно от преди. Аз съм бил 7 години в Левски, така че се чувствам като у дома си. Смятам, че стана полезна контрола и двата отбора играха много нападателно, а защитата беше на заден план. Имаше и добри, и лоши моменти. Играхме в четвъртата част с децата и смятам, че това 102:102 е заслужено, защото и двата тима имаха в отделни моменти силни периоди. В нашия отбор има много млади играчи, които са далеч от нивото, но трябва да им се помага да се развиват. Най-малко още двама души ще има до началото на първенството при нас. Звучи нереално, но ако Васко остане, ще го ползваме в някакъв определен период. Осъзнавам напълно, че шансът да играе е минимален, но ако не е той, ще бъде друг играч на неговата позиция, така че като цяло съм доволен. Ние сме отборът, който най-много е изостанал с подготовката и като за първи мач, смятам че се представихме прилично”, коментира Тити веднага след срещата в зала „Триадица” и добави:

„Маркъс Хол е превъзходен в нападение, което аз знаех. Има резерви в защита, но има потенциал да играе по-активно. Определено е един много добър нападател и това се видя. Отбеляза 36 точки от 102, а това е повече от една трета.”