Старши треньорът на Левски Стефан Михайлов отчете, че умората от вчерашния мач срещу Дунав е оказала своето влияние. Днес "сините" паднаха у дома и бяха отстранени от русенки на полуфинал в женската НБЛ:

"Щеше да бъде добре да изиграем пети мач, но може би умората от вчерашния, когато дадохме всичко, даде отражение днес. Държахме се през първата част, но през втората се получи спад, допуснахме непредизвикани грешки и то без да има някаква причина, и съперникът направи 10 точки преднина на полувремето. Имаше ситуации, в които ние правехме нещо добро и вкарвахме тройка, а те веднага ни я връщаха. Така Дунав натрупа преднина и владееше цялата ситуация.

Като цяло сезонът ни не е много добър. Ние претърпяхме и промени в селекцията, основен играч като Радослава Бъчварова ни напусна в края на ноември. Нормално беше да има някакъв спад и оттам отидохме на четвърто място. Смятам, че Дунав е най-добрият отбор и беше съвсем нормално да победи в тази серия. Много е трудно някой отбор да ги победи в три мача и щяхме да имаме по-големи шансове ако играехме полуфинал с Нефтохимик или Монтана. Сега ще чакаме да видим кой от другите ще загуби във вторник и ще срещнем за бронза.

Ще се борим за медал, но и там не сме фаворити, тъй като нямаме домакинско предимство. Ние от това не се притесняваме, а който и отбор да дойде ще има четири дни по-малко почивка от нас, и физическа и психическа. Ние сега ще починем, а другите ще тренират. Има и психическо напрежение, тъй като има мач и трябва да се опитаме именно от тази гледна точка да имаме предимство срещу този отбор, който ще дойде да играем за бронза.

Много е рано да се мисли за следващия сезон. Първенството е интересно, а единственото слабо място във всеки един мач са съдиите. Сезонът реално е 8 месеца заедно с подготовката и като пуснем момичетата след 10 дена ще ги съберем чак около началото на септември. Доста е далеч като време и не се знае кой къде ще е."