„Разликата нарастна в края в тяхна полза и успяха да победят. Съставът ни е по-свит. Играхме с шест човека и от тях две момичета просто днес нямаха ден. Агнеса Дойчинова изигра слаб мач. Може би в 20 годишна кариера, днес и беше най-слабият мач. Нещата се натрупаха. Ако малко бяха помогнали Агнеса и Хриси, нещата можеше да са различни”, заяви старши треньорът на женския баскетболен отбор на Левски Стефан Михайлов след като „сините” претърпяха поражение в зала „Универсиада” в София от лидера в шампионата Дунав.

„Затвори вече пазарът, така че по правилник може да вземем само състезател до 25 години. Българското първенство е едно от първите, които приключват. Тази година взехме такова решение. Ще играем с този отбор, който имаме. Предполагам, че няма никой са се добавя, а и някой от другите отбори трудно може да добави някои. Който отбор по-добре се подготви, ще има преимущество”, каза Михайлов по повод съставът, с който ще разполага до края на сезона.

„Нещата в Левски се случват постепенно. До миналата година нямаше отбор. Всичко се прави от начало. Постепенно ще стават нещата. Не е казано, че на 100% трябва да се печелят трофеи. Играе се, има млади момичета, които се развиват и постепенно ще станат нещата”, коментира още Стефан Михайлов.