Наставникът на женския баскетболен тим на Левски Стефан Михайлов заяви след победата на „сините” над Хасково 2012, че разликата е можело да бъде много по-голяма. Михайлов призова да не се толерират чуждестранните състезателки, за сметка на българските. Рефери на срещата бяха Орлин Николов и Николай Костов.

„Ние сме си виновни, че имаше спад. Смятам, че играхме доста добре 18 минути и тотално надигравахме отбора на Хасково. После имаше отпускане в нашите редици и спорни съдийски решения. Може да съжаляваме, че не ги бихме с 40 точки, което е реалната разлика към днешния ден между двата отбора. Исках всички да играят, а смятам, че имаме 10 конкурентноспособни момичета”, коментира Михайлов и продължи:

„От там получихме безнаказана тройка, лесна контраатака и разликата стана 15 точки. Аз им казах на полувремето, че в момента вместо да си говорят как да паднат с по-малко, те си говорят как да ни обърнат. После успяха да намалят, но смятам, че към момента ние сме по-добрият тим и победихме. Не е имало кой знае какви проблеми. Ако не бяха спорни фаулове на Вера Перостоийска, ако тя е на игрището, нямаме никакъв проблем.”

„Смятам, че сме събрали едни от най-добрите български баскетболистки. Не им прави чест на съдиите. Излизат пет момичета, не ги знам от къде са, две да дошли от някакъв фалирал отбор и започват да ги толерират тях. А на българските момичета им режат главите. Идват някакви- никакви. Догодина няма да ги има. През лятото няма да играят за националния тим, а ще играят българските момичета за националния тим. Няма да режат на българските играчи главите. Първият голям успех на този клуб ще е, когато могат да доведат такива баскетболистки, каквито има в Левски българки. И двете ни нови състезателки се представиха добре. Бъчварова показа характер”, завърши Стефан Михайлов.