Старши треньорът на женския баскетболен тим на Левски Стефан Михайлов бе категоричен, че тимът му ще се бори докрай във финала на дамското ни първенство, а на претенциите на съперника Нефтохимик за съдийството отговори, че и „сините” имат претенции.

„Тази година съдийството в женското първенство е отлично. Било е трагично, но тази година съдийството е отлично. Петко Маринов има претенции за някои ситуации може би, видях го, че реагира. Аз имам претенции през първото полувреме при поставянето на заслоните. Три пъти ни свириха неправилен заслон. Пет пъти са им свирили кош и фаул. За да имат претенции трябва много да са ги ощетили тях, обаче аз не виждам къде са ги ощетили. Време за специална подготовка за следващия мач няма. Нормално е като се стига до четвърти, пети мач да се вдига напрежението и да са по-емоционални мачовете. Надявам се да използваме импулса от днес. Надиграхме отбора на ЛукОйл. Отборите са изравнени, но ние ще се борим докрай и това е”, коментира Стефан Михайлов и добави по повод предстоящия утре от 18 часа в зала „Универсиада” четвърти мач от финалната серия:

„Днес допуснахме много малко грешки. Първият мач беше подобен на този, но допуснахме грешки и те ни наказаха. Двата тима се познават добре, не смятам, че можем да се изненадаме. Може би днес имаше по-слаба защита от двата отбора и по-добра успеваемост на стрелбите. Нормално е баскетболистките да са уморени. Аз също имам претенции към съдиите. Състезателки на ЛукОйл държат наши баскетболистки и не се отсъждат фаулове. Но Петко Маринов си гледа от неговата позиция, нормално е да има претенции. Повече хладнокръвие има утре и на който му издържат физическите сили. Пак ви казвам, все пак те водят 2-1, докато при всяка наша грешка серията приключва.”