След като баскетболният Левски спечели Купата на България, новият спонсор на сините реши да наградят баскетболистите. Това стана на изискано тържество в зала „Универсиада”, чийто собственици са благодателите от фирма „Велдер”.

Баскетболистите получиха по един мобилен телефон, парична премия и плакет от спонсорите. От името на наградените прочувсвени благодарствени думи каза старши треньорът Константин Папазов. Той първо благодари на играчите, защото: „ Те два-три месеца се държаха като истински мъже. Те спасиха този клуб. Те са истинската причина, заради която отидох при хората от „Велдер” и стигнахме до разбирателство. Най-много ме радва, че чух да се говори за един бъдещ проект. Сега ние трябва да оправдаем доверието на хората, които ни спасиха.”

Тити се развълнува в края на словото си и отново бе прекалено емоционален, когато каза, че вярва в ползотворното сътрудничество и се надява да дойде ден, когато имиджа от спонсорството на Левски да донесе полза и на спонсора.

Иван Джиджев като представител на фирмата спонсор заяви, че не е очаквал толкова бързи резултати от партньорството с баскетболен клуб Левски. „За нас партньорството с клуба е един проект със сериозни социални аспекти” - категоричен е Джиджев – „Много задълбочено анализирахме ресурсите и потенциала на клуба преди да приемем решение за това партньорство. Особено високо ценим усилията на клуба да развива детско-юношеския спорт и школата. Времето е трудно, а за мнозина е и въпрос на оцеляване. В такива условия е трудно да искаш да побеждаваш на всяка цена. Ще подкрепим желанието на клуба да продължи с победите, които да са в резултат от добре свършената работа.”

На тържеството присъстваха президента на федерацията Михаил Михов и изпълнителния директор на централата Иван Ценов.