Утре в 18 часа Черно море порт Варна гостува в Плевен на местния Спартак в мач от 11-ия кръг на НБЛ. Треньорът на варненци Спас Натов изрази възхищението си от мъжеството на състезателите му, които въпреки финансовите проблеми в клуба подхождат изключително професионално, както в тренировките, така и в официалните мачове.

”Опитваме да се подготвим добре за гостуването ни в Плевен. Направихме лош мач със Спартак тук и вече загубихме един път от тях. Излизаме за победа.Не искам да коментирам другите отбори, а да се съсредоточа върху нашите изяви. Имаме оплаквания дребни болежки, но мисля за мача всички ще са готови”.

Запитан за това как се справят с тренировките в студената зала „Христо Борисов”, Натов отвърна:

„Всеки е запознат със ситуацията. Не е нужно да се оплаквам, а и не смятам да го правя.Опитваме се при тези условия да се подготвим добре”.

На въпроса как се отразяват финансовите проблеми върху състезателите и как се справя с мотивацията Натов отговори: „ Не е нужно да правя нищо,тъй като в отбора има невероятни мъже. Те го показват във всяка тренировка и всеки мач. Така че, от тази гледна точка съм много улеснен, благодарения на хората, с които работя-и моят помоник и масажиста и целият отбор”.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS