Няма да се изненадан при победа на нашия отбор в Самоков, защото знам как работим и разчитам и вярвам на състезателите ни. Това заяви преди предстоящото гостуване на Черно море порт Варна на Рилски спортист в Самоков треньорът на варненския тим Спас Натов. Мачът е на 12-и декември от 18 часа. 

"Ние се готвим пак да победим отбора на Рилски спортист. Нямаме друга алтернатива, нямаме друг избор. Не може да се готвим просто да изиграем един мач", смята специалистът. 

Според него първият мач между двата отбора в първия кръг на НБЛ е бил коренно различен от предстоящия. "Минаха девет мача от първенството, плюс това Рилски спортист изиграха още няколко двубоя в Европа, така че те със сигурност ще бъдат коренно различен отбор за мен", смята треньорът. 

Той посочи, че в отбора е имало дребни проблеми с разболявания и контузии, но изрази надежда всички състезатели да са наред на тренировката днес. Натов коментира, че отборът е лишен от преминалите в Левски Станислав Славейков и Ангел Пейчинов, но Черно море порт Варна има достатъчно състезатели. 

"Със сигурност сме отслабени, а колко ще се покаже в предстоящите мачове. С преминаването на Славейков в Левски загубихме опитен играч, но мисля че имаме други състезатели, които ще се справят с тези функции на лидери. Имаме достатъчно хора", заяви още Спас Натов. /БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS