Баскетболистите на Левски направиха сериозен удар на женския фронт, с предложението си за календар за 2011 година. „Сините” заснеха специална фото сесия, с която разбиха конкуренцията и със сигурност ще попаднат в полезрението на много фенки.

 

Специално за стилните фотоси, направени в началото на декември, в България пристигна популярният фотограф и режисьор на музикални видео клипове Деян Миличевич. Той се слави не само с направата на някои от най-изкусителните видеа в сръбския турбо-фолк, но и с това, че е заснел легендата Цеца Величкович за „Плейбой”. Миличевич работи и с български фолк изпълнители, като Алисия, Емануела и Ивена.

 

Баскетболистите на Левски, водени от старши треньора си Константин Папазов, показаха завидни умения през фото-обектива. С малко стайлинг, атлетите блеснаха на фона на своята зала „Универсиада”, а като позираха и по екип, и с модни дрешки.

 

Най-смели пред камерата се оказаха Асен Великов и Доналд Коул, които се съгласиха да останат без горните си дрехи, за да покажат какво всъщност се крие под баскетболния потник. Асен демонстрира и своя патриотизъм, като позира с българското знаме, докато Доналд Коул заложи на татуировките като прикритие.

 

Очаквайте цялата фото сесия на Левски в Gong.bg, както и любопитни подробности от това как са преминали снимките...