Баскетболистът Симеон Найденов и волейболната шампионка с ЦСКА Маргарита Амиджинова обявиха часове след годежа си в ефира на Дарик, че сватбата им ще бъде на 8-и август 2008-а година. „Искаме да си намерим добри отбори в чужбина и да бъдем заедно”, така бъдещото семейство определи целите си занапред.

Бившият състезател на шведския Солна и ЛукОйл Академик измисли нетрадиционен начин да предложи брак на Мечи, както самият той нарича любимата си. Волейболистката бе на проби в Швейцария, а при завръщането й на летище София 26-годишният Симо я посрещнал не просто с плакат „Меги, обичам те!”, но и с годежен пръстен.

„Имам цели два пръстена на ръката си – единият е годежен, а другият – подарък към годежния”, похвали се красивата спортистка. Нейният избраник пък разкри, че вината за сватбата им е изцяло негова: „Смятам, че съм романтичен мъж и реших да я изненадам на летището”.

„Бях много щастлива, че съм се прибирам у дома, дори плаках от радост. Излязох последна от самолета и видях много рози по земята. Помислих си: „Ще го убия”, разказа Маргарита.

„Мечи ме впечатли още от самото начало с красотата си и с добрата си душа. Освен това и двамата сме си доста лудички”, обясни Симо Найденов. Неговата половинка обаче го контрира с разкритието, че всъщност първоначално тя не го е харесвала. „Изобщо не го харесвах. Беше ми абсолютно безразличен. Но той беше много настоятелен и нахален, постоянно ме канеше да излезем. Изведнъж забелязах, че е много интересен, забавен и красив. Започнахме да излизаме и аз осъзнах, че той е мъжът”, сподели Меги.

Двойката призна, че все още няма сериозни скандали. „Аз съм малко ревнива, ама си запазвам тези чувства вътре в себе си. Симо обаче не ми дава повод да го ревнувам”, заяви Маргарита. Баскетболистът пък добави, че той е бил наясно с факта, че любимата му има много почитатели. „Това е неизбежно. Тя е много хубава и не може да няма почитатели. Аз давам най-доброто от себе си и съм оставил нещата в нейните ръце”, каза Найденов.

Двамата обещаха, че няма да допуснат времето и разстоянието да ги разделят.