Вицепрезидентът на БК Черно море порт Варна Симеон Варчев заяви в интервю за Дарик, че тимът е в пълна бойна готовност за мача с Ямбол утре. Той очаква да има много емоции в зала "Диана", тъй като обстановката там винаги е нажежена.

"Миналият път преди мача с Ямбол допуснахме някои организационни грешки. Пуснахме сърбите да се приберат у дома. Това ни се отрази зле.тогава подценихме мача. Сега сме в пълна бойна готовност. Вместо да ходим до Сърбия, ходихме до Бургас, за да играем контрола, а преди това играхме и с ИУ. В Ямбол се надявам да се представим по най-добрият начин. Ямбол е интересен отбор. Те са с треньор дебютант-Радионов. Направиха селекция, в която имаше чужденци, след това се освободиха от тях и сега играят само с българи. Играят твърде добре и приятно. Аз им гледах срещата с Рилски спортист. Обстановката в зала „Диана” винаги е била нажежена, така че ще има много емоции.

Не сме мислили по въпроса от следващата година да възобновим участие в Еврохолд Балканска лига. С г-н Папазов имаме определени виждания по за развитието на клуба. Засега не мога да кажа дали ще участваме догодина или не. Иначе донякъде ми се иска. Не мога да преценя евентуално наше участие какъв интерес би предизвикало у нашите фенове. Отборите в Балканска лига не са Олимпиакос, Панатинайкос или Ефес Пилзен...”

За да разберете докъде са стигнали нещата с предстоящия ремонт на зала "Конгресна" в ДКС чуйте и двата приложени звукови файла.