Като рубикон за Евроинс Черно море определи предстоящото домакинство срещу Левски заместник председателят на клуба Симеон Варчев.

“Срещата с Левски е своеобразен рубикон. Ако ги бием посрещаме Коледа и Нова година на второ място във временното класиране. Срещите с Левски винаги са били с особен заряд. Искаме да победим, но и това да стане пред пълна зала. Ето защо входът за мача ще е свободен. Очакваме ентусиазирани фенове, а не такива дошли като на опера”, заяви заместник председателят на клуба.

„Преди началото на шампионата казах, че не сме имали толкова добри баскетболисти като индивидуалности от 2000-ата година, но отбор се прави трудно. Неочаквано дойдоха загубите от Ямбол като гост и Спартак Пл у дома. Срещу Спартак във Плевен обаче показахме много съдържателен баскетбол. Там бяхме отбор, който загатна за своите възможности”, коментира още Симеон Варчев.

“За мача с Левски има доста изненади за публиката. Ще има игра с публиката. Ще бъдат хвърлени 20 фланелки с логото на Евроинс. Играчите ще хвърлят в трибуните и 4 баскетболни топки. Тези от тях, които ги хванат ще имат възможност да спечелят 1000 лева, ако от центъра успеят да отбележат кош”, обясни изпълнителният директор на клуба Борислав Ташев.