Баскетболистите на ЛукОйл Академик отпразнуваха подобаващо спечелването на седмата си поредна и общо 19-та титла в историята. Цялото ръководство на клуба, начело с президента Валентин Златев, както и всички играчи на „студентите” се събраха в хотел Правец Палас, за да изпратят с „шампанско и сълзи” изминалия сезон сезон.

„Сред почетните гости на събитието бяха най-големият български футболист за всички времена - Христо Стоичков и кмета на града Красимир Живков. По-голямата част от баскетболистите, както и наставникът Георги Младенов, бяха придружени от своите половинки”, съобщи официалният сайт на ЛукОйл Академик.

Стоичков дори хвърлил ръкавицата на треньора Младенов и се наложило домакините да отключат баскетболната зала в Спортния комплекс, за импровизираното надстрелване между двамата големи спортисти.

За доброто настроение на всички пък се погрижи една от най-големите изпълнителки - Ивана. Фолк-иконата не позволи на нито един от присъстващите да скучае, а хитовете й озвучаваха целия център на град Правец. Купонът продължи до ранните часове, а всички се забавляваха заслужено след щастливия край на сезона.