Ръководството на мъжкия баскетболен Черно море-Евроинс се извини на всички свои почитатели за слабите игри на отбора през сезона досега.

Варненци заемат петото място в класирането след 14 изиграни кръга с актив от 8 победи и 6 загуби, след като вчера претърпя домакинско поражение от шампиона Лукойл Академик (София) с 80:93.

„Ръководството на клуба се извинява на всички свои почитатели за отрицателните емоции, които предизвика с безличната си игра отборът.

Независимо от състезателите и треньорите, които са били в клуба, през годините винаги са показвали силен дух, непримиримост и желание за победа.

Не винаги сме успявали, но това е спортът. За съжаление сегашният състав показва игра, която не е характерна за нашия клуб. Некомпетентност, липса на идеи и бездушие.

Ръководството на клуба предприема мерки, които да променят тази ситуация. Надявам се, че в бъдеще ще върнем усмивките Ви по лицата и отново ще се гордеете с вашите любимци", се казва в официалното обръщение към феновете на Черно море-Евроинс от вицепрезидента Симеон Варчев.