Обновеният Дунав 8806 излиза за първи път пред русенска публика преди сезон 2013/2014. След усилени тренировки под ръководството на Георги Божков и две контролни срещи в Румъния, актуалният шампион и носител на Купата на България ще се представи пред своите фенове в мачове с Телеорман Александрия.

Двата отбора си размениха по една победа на север от река Дунав.

Сега „дунавки“ очакват подкрепата и на верните си привърженици. Зорница Костова, Радостина Димитрова, Цветомира Шаренкапова, Виолина Кочева и др. знаят на какво са способни хората на трибуните в залата в квартал „Здравец“, а Шанте Еванс, Тия Люис и Каролин Тюрен тепърва ще разберат. Феновете пък от своя страна ще имат възможност да видят как започва да работи новият механизъм, създаден от Георги Божков, за да продължава да бъде един от най – силните отбори у нас и да представя достойно България в Европа.

Русенските фенове ще видят обновения Дунав 8806

източник: Десислава Борисова

Мачовете, в които официално ще бъде представен новият Дунав 8806, ще са на 23 и 24 септември, понеделник и вторник, от 18:00 ч. в зала Дунав. Билети ще се продават на касата на залата.

От клуба информират още, че продължава и продажбата на абонаментни карти, които гарантират на своите притежатели запазено място в залата в квартал „Здравец“ през целия сезон 2013/2014.