Уникален шанс ще имат подрастващите български баскетболисти. Те ще могат да се докоснат до един от легендарните образи на 90-те години в НБА ще бъде в България на 6 и 7 април, като специален гост на HDI Мача на звездите. Именно тогава ще бъде организиран и кампът, в който младежи между 14 и 19 години ще получат възможност да попият знания от Родман.

Младите треньори Людмил Хаджисотиров-Удо, Галин Стоянов-Патрика и Христо Ценов ще помагат за това кампът да премине максимално полезно за тийнейджърите.

Удо и Патрика разказаха на пресконференция по обявяването на пристигането на Родман, че възможност като тази да научат нещо от Денис Родман рядко се отдават. Те припомниха, че освен с ексцентричния си образ, Родман е и един от най-големите защитници в историята на НБА, петкратен шампион с Детройт и Чикаго.

В кампа ще могат да се записват всички, като информация ще бъде изпратена до клубовете в цяла България. Все още не е ясно каква ще е цената на кампа, а в него ще могат освен активни състезатели при подрастващите, да се запишат и млади любители на баскетбола.

Вероятно, както и самият Мач на звездите, и кампът ще се проведе в зала „Армеец Арена“ в София.

Всички детайли около кампа с Денис Родман ще бъдат обявявани на сайта на HDI Мача на звездите – all-star.bg, а записвания се приемат и на мейл camp@all-star.bg.