Македонецът с български паспорт Ристе Стефанов сподели пред вестник „Македонски спорт”, че каквото и да е неговото желание за догодина, той има все още има договор с баскетболния ни шампион ЛукОйл Академик.

„Не мога да коментирам слухове. Само ще кажа, че имам още една година от договора ми с ЛукОйл Академик. Това значи, че дори при мое желание да отида на друго място, трябва да се пита и настоящия ми клуб. Това е реалността, няма друга. Какво и да се случи ще е със съгласието на ЛукОйл”, заяви Стефанов на въпрос за възможността да напусне София.

Гардът на „студентите” казва още, че е доволен от постигнатото този сезон с шампиона на България.

„Кой не би бил доволен, когато в един сезон спечелиш двата трофея. Всичко се разви според нашите очаквания. Сезон без загуба –това е истинска рядкост в Европа. Не се помни кога друг тим е правил такова нещо в последно време. Остава ни да съжаляваме, че не постигнахме нещо повече в купа УЛЕБ. Тази година клубът вложи доста да стигнем до четвъртфиналите и да играем на последния турнир в Торино. Все пак Динамо Москва бе много висока преграда за нас”, коментира Ристе Стефанов.