Седмица след като баскетболният Рилски спортист се сдоби с най-модерната спортна зала в България „Арена Самоков”, клубът направи още една крачка към европейското си бъдеще. Баскетболната организация вече разполага и със собствена официална уебстраница - rilskibasket.com.

Феновете на Рилски спортист вече ще могат по-лесно да намират информация за своите любимци и да са съпричастни с тях и със случващото се в клуба. Специалният раздел със статистиката пък е готов да задоволи всеки маниак на тема цифри и данни.

Страницата е изработена в съответствие с всички нужди за един спортен клуб, с информация за всичко което се случва около баскетбола в град Самоков. Засегнати са всички клубове на школата на клуба, като има богата информация от най-малките, отборите от десетгодишните момичета и момчета до най-големите – мъже и жени, със снимков материал за всички състезатели, треньори и ръководство.

Сайтът може да се похвали и с ред уникални неща като история на клуба, информация за града, както и за новата зала „Арена Самоков”.