Цялата плевенска група баскетболисти, избрани да участват в Мача на звездите в родния баскетбол, който ще се проведе на 21-и април в "Арена Шумен", ще бъде в един отбор.

Този избор направи капитанът Николай Върбанов. Съставите бяха разпределени в залата на БК Берое в Стара Загора.

Капитан на другия отбор ще бъде Конър Франкамп от местния клуб. Двамата състезатели получиха най-висок вот от феновете и ще бъдат капитани на тимовете.

Пълните състави за Мача на звездите вече са ясни

Топсъбитието в мъжкия ни баскетбол се очертава като рекордно по продължителност през тази година.

Освен класическия сблъсък между най-добрите състезатели от шампионата на Националната баскетболна лига, на терена ще излязат и топ играчите на БГО Баскетболна лига.

Двата мача ще започнат съответно в 19 и в 17  часа. Звездното шоу ще бъде придружено от конкурсите за забивки, тройки, умения и две или три игри с публиката.

Непрофесионалистите ще се включат и по традиция в конкурсите за забивки, умения и тройки.

Легенди, допринесли много за българския баскетбол, ще се върнат на терена за кратко, за да честват 20 години от най-успешния сезон на баскетболен клуб Фикосота от Шумен.

В рамките на Мача на звездите публиката ще може да види имена като Любо Амиорков, Данчо Колев, Петър Петров, Хриси Димитров, Пламен Христов, Илиан Йорданов, Даниел Димитров, Мариан Костадинов, Пеньо Нацкин и други.

Местните легенди, водени от Стефан Радушев също ще бъдат в състава.