Билетите за мача между ЛукОйл Академик и Динамо Москва от осминафиналите на купа УЛЕБ ще бъдат пуснати в продажба от утре в зала „Универсиада”. Това става два дни по-рано от обичайното заради големия интерес от страна на феновете. Двубоят е следващия вторник – 11-ти март от 18 часа.

Цените на билетите ще са 5 и 4 лева, като всичките ще са с конкретно място в залата. Тези от 5 лева са за местата около ВИП-ложата, както и на малката трибуна, а тези от 4 лв. ще са на най-горните редове на голямата трибуна.

Първите 200 души, закупили билети за срещата, ще получат подарък – календар на шампионите от ЛукОйл Академик.

За феновете българският букмейкър Еврофутбол е приготвил още изненади, отделно от играта „10 000 лева за кош от центъра” – най-атрактивните агитки ще получат подарък – три тъпана. Сто броя тромби ще бъдат раздадени на произволни хора от публиката преди срещата, а всички присъстващи в залата ще получат "вдигащи шум" сувенири. За настоящата среща букмейкърската къща е предвидила по-висока награда за кош от наказателната линия - 500 лв. (до сега наградата беше 200 лв.) По покана на Еврофутбол, водещи на събитието ще бъдат Камен Алипиев, който ще изтегли жребия за печелившите участници в играта „10 000 лв. за кош от центъра” и ще проведе самата игра, както и DJ Теди Джорджо, който ще раздаде предметни награди на публиката и специалните подаръци за най-атрактивните агитки.