Привържениците на мъжкия баскетболен отбор на Балкан ще могат от сряда да си купят абонаментни карти за мачовете на тима в "Арена Ботевград" до края на състезателния сезон. Те ще бъдат валидни за всички домакински срещи както от първенството на НБЛ, така и за приятелските мачове на отбора.

Абонаментните карти за два вида. Едните са с цена 40 лева. Другият вид е на стойност 70 лева, като собственикът им ще има запазено фиксирано място на централната трибуна под официалната ложа.

Ще има и VIP карти. Те са три вида в зависимост от цената им - 200, 500 и 1000 лева. Тези карти са за хора, които искат по някакъв начин да помогнат на баскетбола в БК Балкан и всички средства ще отидат за развитието на детско-юношеската школа.

Абонаментните карти започват да важат още от турнира за Купата на Ботевград, който ще бъде на 25 и 26 септември с участието на Балкан, Ямбол, Спартак Плевен и сръбския Динамик Белград, съобщава botevgrad.com.

Билетите за турнира са на стойност 4 лева за двата мача за деня. В неделя, 25 септември, първата среща между Балкан и Ямбол е от 18.00 часа, а втората е от 20.00 часа между Спартак Плевен и Динамик Белград.

Във втория ден (понеделник, 26 септември) от 17.30 часа загубилите в първия ден играят за третото място, а от 19.40 часа е срещата за първото място на турнира.