Милян Пупович се завърна в Черно море, след като започна сезона с Левски. Неуредените финансови въпроси със "синия" клуб накараха сърбина да си замине, и сега отново ще помага на "моряците".

"Имах няколко предложения, но смятам, че Черно море е най-добрият отбор за мен. Лесно ми беше да избера," обясни центърът.

"МЗТ Скопие и Игокеа имаха интерес към мен, но не може да ме картотекират в рамките на следващия месец, до следващото завъртане. Затова, за да не губим много време, избрах да се върна тук. Две седмици си почивах у дома, сега се надявам до седмица отново да съм във форма. Ще играя срещу Лукойл, но не обещавам, че ще съм на моето ниво. Познавам по-голяма част от отбора, но засега още не мога да кажа в каква форма е, и какви резултати да очакваме," заяви Пупович.

"Готов съм за отговорността. Нормално е. Но този отбор е разнообразен, няма значение кой играе. Трябва да търсим слабите страни на противниците, и да ги нападаме," добави той.

"Лукойл е фаворит, силен отбор, трупа опит, в първенството е без загуба. Добре балансиран отбор са. Смятам, че категорично са фаворит срещу нас. Завърна се при тях Бруно Шундов, Йовица Арсич е много добър треньор и ще бъде много трудно да бием в този мач. Но ще се опитаме, имаме своите предимства, своите минуси, но ще се опитаме да изиграем на ниво мача, да покажем на публиката, че отборът може да бъде в четворката," завърши Милян Пупович.