Една от баскетболистките, около които ще се гради новият състав на женският тим на Левски Петя Джамбазка заяви, че се надява на силно и оспорвано първенство през следващия сезон.

„Аз лично се чувствам прекрасно, защото съм започнала в Левски и за мен това е като сбъдната мечта да се върна там, където съм започнала. Все пак Левски има големи традиции в женския баскетбол и просто трябва да има отбор. Целта е да се намери балансът между по-опитните и по-младите момичета, защото аз съм израснала покрай по-опитни и големи състезателки и се надявам, че ние ще помогнем на тях”, сподели Петя Джамбазка на днешната тренировка на дамския тим на Левски.

„Надявам се отборите да са с по-изравнени сили, за да стават по-интересни мачове. Искаме да върнем малко хората в залите, защото за момента женският ни баскетбол е доста назад, а за да има хора, трябва да има и отбори. Надявам се феновете да ни подкрепят, защото мъжкият отбор доста израсна в последните години и се надявам и ние да успеем да го постигнем”, пожела си една от най-чаровните български баскетболистки.