Крилото на Лукойл Академик Павел Маринов изтегли джакпота в тазгодишния HDI Мач на звездите, като попадна в състава на тима на Тойота в последния момент. 198 сантиметровият баскетболист ще замени контузения си колега от Левски Джъстин Елър. Американецът скъса връзки на загрявката преди мача с Лукойл Академик преди десетина дни. Маринов успокои феновете, че ще се включи и традиционно в конкурса за забивки, където е традиционно един от най-атрактивните участници.

Тодор Славов, най-добре класиралият се български пилот в Световният рали шампионат, ще стане част от баскетболното събитие на годината. Той ще представи в залата модел на „Тойота”, който ще бъде препятствие за кандидатите, желаещи да спечелят конкурса за забивки. Любопитна подробност около участието на Славов е неговият ръст - автомобилистът е висок точно колкото Денис Родман – 198 сантиметра. Въпреки идеалният си ръст за баскетболист, Тодор предпочита кокпита на своят автомобил, отколкото оранжевата топка.

Още една атракция ще бъде балетът "VS Dance", който ще подкрепи събитието. Професионалните танцьори с хореограф Виктория Михова 'Goldy' помагат и на баскетболния Левски. В HDI Мача на звездите те ще се включат под егидата на Еврофутбол.