Старши треньорът на Левски Тити Папазов обяви, че гардът Джейсън Смит е получил контузия в контролата с Овергаз и ще трябва да мине ядрено-магнитен резонанс, за да стане ясно колко време ще отсъства от баскетболното игрище.

„За съжаление в контролата срещу Овергаз се контузи Джейсън Смит, който не можа да продължи играта, а след него и гардът на Овергаз също получи контузия. Но това го има в спорта, няма гаранция и се случва дори и в приятелски срещи”, коментира наставникът на „сините”.

„Не знам каква е ситуацията с Джейсън към момента, утре ще бъде на преглед при д-р Тони Георгиев и ще му бъде направен ядрено-магнитен резонанс”, добави Папазов.

„Едва след това ще стане ясно колко сериозна е неговата контузия. Независимо, че нашият физиотерапевт има съмнение, че е връзки, но да се надяваме, че е само менискус или нещо частично, което ще му даде възможност бързо да се възстанови. Взехме Взех ме трима играчи на този пост, за да поддържам високо темпо”, сподели старши треньорът на Левски.

„Аз не съм обидил никого в стаята на съдиите. Ако в правилника пише, че не можеш да влизаш в съдийската стая съм наказан абсолютно заслужено, но не съм обидил никой. Съгласен съм с това наказание”, каза още Тити Папазов.