Целта е да спечелим трите мача до края на редовния сезон и да започнем в плейофа с друг вид и друга амбиция. Това коментира днес новият наставник на Черно море Тича Дарин Великов.

Той обясни, че отборът ще разчита на състезателите, които в момента са в тима, и допълни, че Черно море Тича нито може да освободи, нито може да привлече нови баскетболисти. Състезателите имат своите качества, аз им вярвам и смятам, че с тези баскетболисти в момента в отбора можем да оставим добро впечатление тази година в първенството и да го

завършим достойно, заяви специалистът.
"Договорката ми с Павлин Николов е да водя отбора до края на първенството", каза още Великов и допълни, че за новото първенство нищо не може да говори на този етап. Великов призна, че е бил изненадан от предложението към него.

"Стана много бързо, трябваше за един-два дена да се вземе бързо решение, защото отборът не може в тази ситуация да остане без треньор. Моите сантименти към Черно море всички ги знаят. Не можех да откажа на УС на клуба, а и на Черно море не се отказва", каза още той.

Преди първата тренировка с отбора днес казах на състезателите, че това поведение на отбора и начинът, по който се държи на терена, не е Черно море, коментира още Великов. Той поясни, че иска тимът да е отбор с характер.

"Черно море винаги е имал тежки моменти, имал е кризи и по-тежки моменти, но винаги е имал характер и всеки се е съобразявал с него", заяви треньорът. Той допълни, че иска още следващия мач Черно море Тича да изглежда по друг начин - като поведение, като отношение. /БТА