Българският букмейкър Еврофутбол подкрепя новия състезателен сезон на професионалния баскетболен отбор Лукойл Академик. Това стана факт след подписването на договор за спонсорство на основните прояви на клуба от страна на Еврофутбол. Целта на букмейкърската къща е да допринесе за повишаване атрактивността на мачовете и по-голям интерес от страна на зрителите по време на състезанията.

Контрактът ще бъде с продължителност от една календарна година и влиза в сила от началото на месец декември 2007 година. Сумата, която Еврофутбол предоставя на Лукойл Академик, ще се изразходва за нуждите на клуба по време на сезон 2007/2008.

Българският букмейкър ще постави своето лого върху екипите на специално поканени мажоретки, които ще повдигат настроението на публиката преди и по време на срещите.

Първата съвместна проява на партньорите ще бъде на 11.12.2007 г., в зала "Универсиада", когато българския отбор ще бъде домакин на АСК Рига в сблъсък от турнира за Купа УЛЕБ. На срещата Еврофутбол ще организира промоционална игра за

публиката с парични награди. Най-голямата от тях е на стойност от 10 000 лева и ще бъде за този зрител, който успее да уцели коша с удар от центъра на терена.