Неяснотата около треньорския щаб на национални ни мъжки тим по баскетбол продължава, както личи и от коментара на помощника на Пини Гершон в държавния ни състав Тити Папазов. На въпрос смята ли, че изчаквателната позиция на ръководството на федерацията ни е правилно Тити заяви:

„За да бъда коректен, ще изчакам да видя какво ще направят и тогава ще си отворя устата. Т.е. да не кажа „ще си отворя устата”, че звучи малко скандално, но тогава ще дам моето мнение по въпроса. Предполагам, че всичко, което се прави е за доброто на българския баскетбол. Явно, ме някои твърдения на специалисти, че Пини Гершон не е подходящ специалист, може би е повлияло на някои, нямам представа. Ако аз за себе си имам адекватен отговор, бих го споделил с вас. Нямам какво да крия, аз съм безкрайно прозрачен. Неудобен може би, защото казвам истината на хората в очите. За себе си нямам обяснение защо и как се развиват нещата. Явно следващите действия ще им подскажат верния отговор.”

„Сигурно има и пристрастия, но смятам, че е световна глупост, ако ние изпуснем човек, който иска да работи в България, а не работи. Трябва да изчакаме. Може с Новогодишните празници Дядо Коледа да донесе реален договор с този човек, защото от това, което знам, преди един месец всички изглеждаше много розово, а сега може би той има много сериозни ангажименти в Европа. Знам, че г-н Михов много го харесва и смята, че това е правилният път и вярвам, че неговото желание ще надделее, ако въобще има странични фактори. Понеже не е много прозрачно, затова не мога да коментирам. Аз вярвам, че и Пини иска, и Мишо Михов иска, така че вярвам, че ще има хепиенд. Иначе трябва да търсим специалист от чужбина, защото като гледам щом за ЛукОйл никой българин не може да стане, значи как може тогава някой българин да стане национален треньор”, каза още Тити Папазов по темата.