Защитникът на Балкан Ботевград Небойша Видич заяви, че ще ограничи поздравленията си по повод спечелената титла от страна на Левски само до играчите от отбора. 

"Не можеш да си щастлив, когато загубиш по такъв начин и при такава атмосфера. Много е тежко, трудно е да се каже нещо умно. Искам да честитя на момчетата на Левски за много добре изиграния мач. Да вкарат близо 90 точки на такъв врящ терен може да го направи само един много качествен отбор. Но ще огранича поздравленията си само до играчите, защото в един клуб не са само играчите. Единственото добро нещо е, че спечелиха титлата тук е, че я спечелиха в една баскетболна атмосфера.  Към баскетболен клуб Балкан и Ботевград няма отношение, каквото заслужават тази публика и този клуб", сподели сърбинът. 

"След всичко, което ни се случи през сезона исках да говоря като победител и на това се надявахме всички в клуба. Знам, че много от нещата които се говорят след мач могат да звучат като оправдание, но аз съм чист пред себе си и пред Бог и знам какво ще говоря в случай на загуба не само заради Балкан, но и заради неща, които се решават на друго място извън терена", добави треньорът на Балкан пред БНТ. 

"Още веднъж поздравявам играчите на Левски за желанието и за това, което направиха. Не искам по никакъв начин да омаловажа играта на тези юнаци, но ние нямахме равни условия да играем баскетбол през целия сезон и ще го коментираме това. Лично аз имам договор за още един сезон, ще седнем да говорим с ръководството и най-вече с Иван Гавалюгов и ще видим", каза още Небойша Видич.