Задоволителни оценки получиха националните ни отбори по баскетбол - мъже и жени съответно с Тити Папазов и Георги Божков начело за представянето си в допълнителните евроквалификации това лято от Управителния съвет на родната федерация. Заседанието на членовете на съвета продължи близо 3 часа, които най-напред изслушаха доклада на Треньорския съвет за всички български представителни селекции. Най-висока оценка получи младежкият ни тим до 20 години воден от треньоа Иван Чолаков, а представянето на отборите ни за юноши и девойки до 18 години с наставници Юлиан Аладжов и Венцислав Гечев бе оценено като добро.

Държавният ни тим за жени до 20 години със селекционер Тина Димитрова пък също остана със задоволителна оценка, а като слабо бе определено представянето на националните ни отбори за кадети и кадетки до 16 години с треньори съответно Николай Спасов и Надка Голчева/Красимира Банова.

Оценките бяха единодушно гласувани от членовете на Управителния съвет на централата ни, а според Правилника на федерацията тези треньори, които са получили слаби оценки, нямат право да се кандидатират за наставници в следващата една година.

На въпросното заседание стана ясно, че Мач на звездите в българския баскетбол ще има за поредна години, а следващото издание на шоуто ще се проведе на 8-ми март 2008-ма година.