Наставникът на баскетболния Балкан – Небойша Видич, бе изключителон доволен след победата на ботевградчани над Левски със 78:76.

"Спечелихме заради това, че след всичко, което се случи в последните две седмици, успяхме да останем концентрирани. В тези мачове е много важно как стартираш, но знаеш, че трябва да се бориш докрай и през цялото време да си концентриран. Тогава можеш да спечелиш”, започна специалистът.

“Завръщането на Станимир Маринов не бе нищо специално. Този отбор е създаден така, че да спечели НБЛ със Станимир Маринов и петима чужденци. Това беше начинът, по който планирахме нещата със Сашо Везенков през септември. Много неща се случиха през това време. Не говоря за чужди грешки, а за наши”.

Антон Узунов
78 снимки

“Разбира се, че 8 март се оказа датата, в която нашият сезон се обърна надолу с главата надолу, заради това, че Станимир Маринов се контузи. Той наистина ни показа колко важен е за всеки един тим, в който би могъл да играе”.

“Надявам се в серията срещу Рилски спортист да се получат едни нормални и истински баскетболни мачове. Много е рано да говорим за тактика. Нека да се концентрираме върху това да играем истински баскетбол. Атмосферата в залата днес беше страхотна, благодаря и на двете страни за това", завърши Видич.