Треньорът на Левски - Димитър Ангелов, е на мнение, че отборът ще успее да завърши сезона, дори да не намери сериозен спонсор. "Сините" се намират във финансова криза, поради което тимът беше напуснат от американците Алън Арнет и Джон Флорвиъс, които подсилиха Рилски спортист. 

Въпреки отслабения отбор, Левски даде сериозен отпор на Балкан и загуби само със 75:79 в Ботевград. 

„Ние нямаме избор. Ние сме Левски и ние сме задължени всеки мач да се борим. Ок, имаме проблеми в отбора, знаете каква е ситуацията, но момчетата показаха за пореден път, че имат морал и голямо сърце. Смятам, че допуснахме някои леки грешки – от младите играчи, където мачът можеше и да е в наша полза.

 Не мисля, че кой знае какво можеше да ни помогне победа в този мач, а по-скоро за класирането би било добре, защото ние все пак се борим за по-предно такова. Финансовата ситуация обаче не зависи от изхода на този мач.

 Не мисля, че сега сме по-обединени от преди. Дори с американците – Джон и Алън, имахме добра атмосфера. Винаги сме играли сплотено, никога през тези две години не сме имали проблеми в съблекалнята. Момчетата се разбираха, но знаете, че и всеки един проблем в семейството сплотява. Ние знаехме, че сме без двама основни играчи. За сметка на това Зейн ни помогна достатъчно добре и занапред ще го прави. С връщането на Лъчо ще имаме още по-голяма ротация в гардовете, така че няма да им е лесно срещу нас. Той тренира вече десет дни наравно с отбора, просто не бързахме за този мач, за Берое ще е ок.

Засега нямаме индикации още играчи да напуснат. Ще видим след Нова година какво ще е състоянието ни, надявам се да успеем да ги задържим.

Не е моя работа да говоря за тези неща, но информацията, която достига до мен от г-н Папазов е, че разговорите са доста напреднали и има доста голяма вероятност нещата да се случат. Но нали знаете – в България, а и в света, докато няма нещо подписано на 100%, не можем нито да го обявим, нито да гарантираме, че ще се случи.“

На въпрос колко дълго Левски би издържал без нов спонсор, Ангелов отговори: „Не знам. Аз съм говорил с момчетата. Мисля, че ще успеем да се справим с този състав и да завършим сезона.“