Президентът на БК Левски Тити Папазов сподели, че отборът е изпуснал да има аванс срещу съперника си - БК ЦСКА в мача от НБЛ. "Сините" загубиха от "червените" със 72:77. Папазов даде и гатанка, като определи, че въпросът към нея е на стойност от пет лева.

start-photo.bg
100 снимки

"Това е след дъжд качулка. Ние всеки мач срещу ЦСКА се представяме добре и днес смятам, че имаше ключови ситуации, които ако не бяхме пропилели, можехме да бъдем със 7-8 точки аванс преди последната част, което щеше да повлияе на психиката на съперника", започна Папазов.

"Крещяща е разликата във фитнеса на двата отбора, както и в дълбочината на съставите. Те имат двама неуморими играчи, които не носят точки, но дават страхотна енергия и дават възможност на звездите да почиват", продължи наставникът.

"Имам само една забележка към съдиите, но все пак е нормално, това е Левски – ЦСКА, има напрежение. Не видяха ужасяващи крачки на Мартин Сотиров. 25 грешки направиха и двата отбора общо, а съдиите по-малко от нас, все пак", добави специалистът

"Давам ви гатанка – едно нещо е ужасяващо слабо в българския баскетбол, няма да ви кажа кое. Въпрос за пет лева е това. Нивото на дербито беше прекрасно. Българският баскетбол е едно от хубавите неща в нашия спорт", завърши Папазов.

Повече може да видите във видеото!